Kamilla og Tyven på DVD

Kamilla og Tyven DVD Kamilla og Tyven DVD
Kamilla og Tyven DVD
Kamilla og Tyven handler om den foreldreløse jenta Kamilla. Hun rømmer fra sin slemme tante for å dra til søsteren sin på Sørlandet. På veien får hun hjelp av den snille tyven Sebastian, som egentlig bare er snill. Det skjer mye spennende i filmen. Vi får være med i et spøkelseshus, får møte en ordentlig skummel tyv og får være med landsbyfolkene på jakten etter Sebastian.

Sebastian spilles av Dennis Storhøi, mens Kamilla spilles av nå 26 år gamle Veronica Flåt. Agnethe G. Haaland spiller Kamillas storesøster Sofie. Mest oppmerksomhet er det likevel Morten Harket, i rollen som brudgommen Kristoffer, som fikk. Det er også han som synger hiten "Kamilla og Sebastian" fra filmen.

Kjøp filmen på DVD

Kamilla og tyven 2

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Amerika for mine føtter (88)
Beetlejuice (88)
Big (88)
The Bourne Identity (88)
Cocktail (88)
Colors (88)
De Tiltalte (88)
Die Hard - Aksjon Skyskraper (88)

Drømmen om Narnia 1 - Løven, heksa og klesskapet (88)
En fisk ved navn Wanda (88)
Good Morning Vietnam (88)
Hvem Lurte Roger Rabbit (88)
Kamilla og tyven (88)

Last Man Standing (88)
Mississippi i flammer (88)
Nye 48 timer (88)
Rain Man (88)
Rambo 3 (88)

Red Heat (88)
Red Scorpion (88)
Tequila Sunrise (88)
Tilværelsens uutholdelige letthet (88)
Twins (88)  
Privacy Policy