Ondskapens hotell DVD
Ondskapens hotell DVD

Ondskapens hotell på DVD

The Shining DVD
Hva er det mest fryktinngytende du kan tenke deg? Fiendtlig invasjon fra verdensrommet? En dødelig epidemi? Eller er det som i dette psykologiske mesterverket fra Stanley Kubrick, frykten for å bli tatt av dage av noen som skulle elske og beskytte deg, kanskje et medlem av din egen familie?

Jack Nicholson spiller Jack Torrance som ankommer det elegante og isolerte Overlook Hotel med sin kone Wendy (Shelley Duvall) og sønn Danny (Danny Lloyd). De skal bo der gjennom vinteren for å ta vare på hotellet til turistsesongen starter.

Til å begynne med ser det ut som om alt ligger til rette for en fin og fredelig vinter for den lille familien; Jack får fart på skrivingen, Wendy er fornøyd med tilværelsen og lille Danny lærer raskt å lese. En dag finner Jack ut at det har foregått uhyggelige ting på hotellet og en reise i minner og egen fortid setter skremmende spor. Det er her skrekken virkelig begynner...

Med: Jack Nicholson, Shelley Duvall og Danny Lloyd
Av: Stanley Kubrick

Kjøp filmen på DVD

The Shining import
Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.