Raging Bull DVD
Den rasende oksen DVD

Den rasende oksen på DVD

Raging Bull DVD
Raging Bull regnes som av mange som høydepunktet i det langvarige samarbeidet mellom Martin Scorsese og Robert De Niro. De Niro leverer en inntrengende skildring av en mann, hvis primitive egenskaper ligger tett oppunder overflaten og til stadighet truer med neste utblåsning.

De kompromissløse og bokstavelig talt brutalt ærlige kampscenene er beryktet for sin realisme. Scorsese og De Niro makter i denne gjennomgående voldelige filmen å skape et fengslende portrett av et usympatisk menneske. De Niro er kjent for å trenge dypt inn i rollefigurene sine, og i denne la han på seg over 27 kilo for å ligne den fallende stjernen han spiller.

Kjøp på DVD (CDON)

Raging Bull import


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.