Reklame:Live Aid på DVD

Endelig kan de gamle VHS opptakene pensjoneres
Det skulle ta nesten 20 år fra selve konserten, til den blir offisiellt utgitt, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste som gleder meg til et gjensyn med dennne klassikeren, med topp lyd og billedkvalitet.

Dvdene har en imponerende artistliste, med artister som Queen (legendarisk opptreden), Dire Straits, som gjør en kjempeversjon av Sultans of Swing, Phil Collins, opptrer i London, flyr over til Philadelphia, og opptrer der noen timer senere. Elton John gjør en fin innsats. Flere 80talls navn som Kenny Logins, Madonna, Tompson Twins, Duran Duran og Hall & Oats er med. Det samme er gode gamle folkrockere som Bob Dylan, Neil Young, Crosby, Stills, Nash og Joan Baez. Du får også med musikkvideoen til "Do they know it`s Christmas" og "We are the world", i tillegg til opptredener av en hel haug, mer eller mindre kjente artister, Judas Priest, Tom Petty, David Bowie, o.s.v. o.s.v.

Et minus med DVDen er at et gjenforenet Led Zeppelin, med Phil Collins og Tony Thompson på trommer, nektet å være med på DVD, da de ikke var fornøyd med sin egen innsats, også en del annet stoff mangler, personlig kunne jeg tenkt meg å betalt noen hundrelapper ekstra for å fått med absolutt hele konserten.
Jeg ser heller ikke "All of us" videoen på trackinglisten. All of us var en singel spilt inn av stavangerartister som Rita Eriksen, Magne Høyland, Mia Gundersen, Steinar Lyse, Per Inge Torkelsen, Sigvart Dagsland m.fl. Den ble vist som et pauseinnslag på den orginale tv-overføringen.

Du kan bestille DVDen her


80tallsmusikk som ringelyder til mobilen!
Brafilm
Lei DVD-filmer på nettet og få dem tilsendt i posten. Du kan leie så mange filmer du vil, for en fast månedlig avgift. Som en prøve kan du leie så mange filmer du vil i 10 dager for kun 49,-


På TV
Et lite utvalg av TV-serier som gikk på 80-tallet og som nå finnes på DVD:
 • Shogun
  Dramatisk serie med Richard Chamberline i hovedrollen som den engelske sjømannen som opplever et forlis og havner i et politisk urolig Japan.
 • Soap/ Forviklingar
  Egentlig litt merkelig at denne serien ble en slik kjempesuksess i Norge, i.o.m. at det var en parodi på andre såpeserier, og vi kjente ikke til orginalene. Alikevel ble dette en kjempesuksess.
 • Yes Minister & Yes Prime Minister
  Intelligent britisk satire har alltid hatt store tillhengerskarer i Norge
 • Black Adder/ Sort Orm
  Rowan Atkinson spiller den sleske Edmund Blackadder.
 • Cheers
  Cheers ble ikke sendt i Norge før rundt 1993, men er en typisk 80tallserie
 • Fawlty Towers
  John Clees i fri dresur Basil Fawlty.

  Bestill hotellrom.
  Bergen. Bestill hotell
  Kristiansand. Bestill hotell
  Oslo. Bestill hotell
  Stavanger. Bestill hotell
  Trondheim. Bestill hotell