Beetlejuice på DVD

Beetlejuice
Beetlejuice DVD

Skrekk-komedien BEETLEJUICE forteller om Adam og Barbara, et lykkelig ungt ektepar i en liten by i New England. Etter en bilulykke der begge blir drept, våkner de opp som spøkelser og finner ut at de kan leve videre i sitt gamle hjem. Inn i idyllen kommer så et New York ektepar med datter, de kjøper huset og gjør tilværelsen uutholdelig for spøkelsesparet. Adam og Barbara gjør alt for å skremme vekk familien, de mislykkes og kontakter derfor Beetlejuice, en spøkelse som reklamerer med at han kan fjerne plagsomme levende.

Med bla.a. Michael Keaton, Alec Baldwin, Geena Davis

Kjøp filmen på DVD


Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.