Evil Dead på DVD

Evil Dead
Evil Dead

Den kalles ”The Book of the Dead” – I årevis har den ligget gjemt, skjult for etterverdenen. Om noen leser opp besvergelsene fra den, frigjøres en ondskap som aldri tidligere er sett. Nå har fem ungdommer funnet boken. Noen har nettopp åpnet den første siden…

”Evil Dead” er en milepæl i skrekkefilmhistorien som ga opphav til to oppfølgere – og drøssevis med etterligninger. For 22-årige Sam Raimi innebar den steget inn blant de store, som regissør av storsuksesser som ”Darkman” og ”Spiderman”. Nå slippes den endelig i sin original-version. Ta farvel med dine nerver!

Kjøp filmen på DVD


Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.