Nabohysteri på DVD

Nabohysteri
The Burbs

Tom Hanks spiller forstadsboeren Ray Peterson som får sine planer om en rolig ferie forstyrret av en mystisk, ny familie i villastrøket, i denne uhyrlige grøsser-komedien regissert av Joe Dante. Til sin kones, Carol skuffelse, bestemmer Ray seg for å tilbringe en avslappende uke hjemme, og snart kommer han i klammeri med naboene sine – en storvokst kar som blander seg i alt, en utfreakat tidligere soldat og en dopet tenåring – mens de er i ferd med å observere de rare tingene som foregår ved siden av i Klopeks bisarre ville.

Når nabolagets grinebiter plutselig forsvinner, er mennene overbevist om at det falleferdige huset skjule noe forferdelig. Bevæpnet med stridsgevær, ultra-sterke kikkerter og en skyffel, bestemmer de seg for å oppdage nøyaktig hva som foregår i Klopeks hus. Satt til et gjennomsnittlig nabolag som er alt utenom gjennomsnittlig, Nabohysteri forener slapstick-komedie og grøssende mysterier med den typen vittig humor som har gjort Tom Hanks til en av nåtidens mest populære skuespiller.

Kjøp filmen på DVD


Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.