Pet Sematary på DVD

Pet Sematary
Pet Sematary

For de fleste familier er det å flytte en ny start. Men for familien Creed kan det være begynnelsen på slutten. De har nettopp flyttet inn ved siden av et sted som barn bygde av knuste drømmer, kjæledyrkirkegården. Det er en liten jordlapp som skjuler en mystisk, indiansk gravplass med sterke krefter som kan gi liv til de døde. Skrekkens mester, Stephen King, tar deg og familien Creed til helvete og tilbake. (Men familien Creed har ikke returbillett.) Turguiden din er den snille, gamle Jud Crandall (Fred Gwynne), nabolagets hyggelige mann. Han kjenner til livets hemmeligheter, men har likevel sett nok til å tro helt og holdent at "av og til er døden bedre".

Med bla.a. Dale Midkiff, Fred Gwynne, Denise Crosby

Kjøp filmen på DVD


Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.