Den Siste Keiseren på DVD

 Den Siste Keiseren DVD Den Siste Keiseren DVD
Den Siste Keiseren DVD
Han var arvtageren til det tusenårige riket. Han var født til å herske i tråd med urgamle tradisjoner, men ingen forberedte ham på en verden i forandring. Tre år gammel bestiger Pu Yi Dragetronen for å bli keiser over flere hundre millioner kinesere. Hans liv begynner som et eventyr i Den Forbudte By med tusenvis av tjenere, prakt og overflod, og gjenklangen av ritualer lyder i byens isolat. Han bevitner og deltar i forandringenes voldsomme stormer som blåser over Kina på 1900-tallet. Han er marionettkeiser og fange hos japanerne under den andre verdenskrigen. Han utsettes for Mao Tse Tungs maktovertagelse og kulturrevolusjonens voldsomheter, for til slutt å ende opp som gartner i en av Pekings parker.

Med: Peter O'Toole
Av: Bernardo Bertolucci

Kjøp filmen på DVD

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Angel Heart (87)
Arizona Junior (87)
Beverly Hills Purk 2 (87)
Can't Buy Me Love (87)
Crocodile Dundee 2 (87)
De Ubestikkelige (87)

Den Siste Keiseren (87)
Dirty Dancing (87)
Dødelig Våpen (87)
Evil Dead 2 (87)
Farlig Begjær (87)
Full metal Jacket (87)
Haisommer 4 (87)

Heksene i Eastwick (87)
Living Daylights (87)
Min Micropartner (87)
Predator (87)
Robocop (87)
Running Man (87)

Roxanne (87)
The Secret of my Success (87)
Spaceballs (87)
Veiviseren (87)
Wall Street (87)
Live Aid på DVD
Privacy Policy