Roxanne på DVD

Roxanne DVD Roxanne DVD
Roxanne DVD
Steve Martin, kongen innen komedie, leverer her en praktpresentasjon som en engasjert brannsjef som lider av en liten - det vil si en temmelig stor - skavank: sin kjempedigre NESE! Han kan ikke selv se det morsomme i situasjonen - men det kan mange andre! C.D.Bales (Martin) kjemper mot konstante nesevitser, en gjeng brannmenn og sin hemmelige forelskelse: Astronomistudenten Roxanne (Daryl Hannah). Uheldigvis er hun forelsket i brannmannen Chris (Rick Rossovich); en skikkelig flott fyr, men ikke særlig snakkesalig. Og da C.D. går med på å hjelpe Chris med å gjøre kur til Roxanne, ender det opp med en rad av komiske og romantiske uhell. En moderne kjærlighetshistorie om misforståelser og ikke gjengjeldt kjærlighet. En uforglemmelig komedie som anmelderne Siskel og Ebert betegnet som "et komisk mesterverk".

Kjøp filmen på DVD

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Angel Heart (87)
Arizona Junior (87)
Beverly Hills Purk 2 (87)
Can't Buy Me Love (87)
Crocodile Dundee 2 (87)
De Ubestikkelige (87)

Den Siste Keiseren (87)
Dirty Dancing (87)
Dødelig Våpen (87)
Evil Dead 2 (87)
Farlig Begjær (87)
Full metal Jacket (87)
Haisommer 4 (87)

Heksene i Eastwick (87)
Living Daylights (87)
Min Micropartner (87)
Predator (87)
Robocop (87)
Running Man (87)

Roxanne (87)
The Secret of my Success (87)
Spaceballs (87)
Veiviseren (87)
Wall Street (87)
Live Aid på DVD
Privacy Policy