Cannonball Run på DVD

The Cannonball Run DVD The Cannonball Run DVD
The Cannonball Run DVD
Pump opp airbagen og spenn på doble sikkerhetsbelter - for nå blir det et utrolig kjør! Startskuddet har akkurat gått for verdens største, raskeste, mest vanvittige og ulovlige bilrace. Fra kyst til kyst gjennom hele USA, mens politiet forsvinner stadig fortere i bakspeilet. Alle triks er tilatt. Jo tryggere, jo bedre. Førstemann vinner. Men de helt store vinnerne er alle USAs bilreparatører! Canonball Run er 5000 km halsbrekkende bilstunts og hemningsløs humor, som har gjort dette til tidenes største bilracefilm. Regissøren Hal Needham lagde også megasuksessen "Smokey and the Bandit", så her kan du være sikker på at det går unna.

Med: Jackie Chan Sammy Davis Jr Jamie Farr Farrah Fawcett Michael Hui Dean Martin Roger Moore Burt Reynolds

Kjøp filmen på DVD

Cannonball Run import

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Annie (81)
Arthur (81)
Cannonball Run (81)
Das Boot (81)Death Wish 2 (81)
En offiser og en gentleman (81)
Gallipoli (81)
Ildvognene (81)

Indiana Jones og Jakten På Den Forsvunne Skatten (81)
James Bond Kun for dine øyne (81)
Lady Chatterleys elsker (81)

Mad Max 2 - Landeveiens Krigere (81)
Olsenbanden gir seg aldri (81)
Porky's het ungdom (81)
Privacy Policy