Gallipoli på DVD

Gallipoli DVD Gallipoli DVD
Gallipoli DVD
Mel Gibson gjør en strålende rolletolkning i denne overbevisende historien av regissøren Peter Weir (The Truman Show, Vitne til mord) om to australske soldaters vennskap og eventyr i 1915. De krysser kontinenter og går gjennom Egypts gamle ørkener for å delta i det skjebnetunge Gallipoli-slaget sammen med regimentet sitt. Historiens ekko blander seg med vennens tvingende skjebne som deltakere i den legendariske førsteverdenskrigskonfrontasjonen mellom Australia og de tysklandallierte tyrkerne - en strid som for australierne er det samme som Alamo er for amerikanere. Med Mel Gibson og Mark Lee.

Kjøp filmen på DVD
Bestill Gallipoli fra USA

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Annie (81)
Arthur (81)
Cannonball Run (81)
Das Boot (81)Death Wish 2 (81)
En offiser og en gentleman (81)
Gallipoli (81)
Ildvognene (81)

Indiana Jones og Jakten På Den Forsvunne Skatten (81)
James Bond Kun for dine øyne (81)
Lady Chatterleys elsker (81)

Mad Max 2 - Landeveiens Krigere (81)
Olsenbanden gir seg aldri (81)
Porky's het ungdom (81)
Privacy Policy