En offiser og en gentleman på DVD

 En offiser og en gentleman DVD En offiser og en gentleman DVD
An Officer and a Gentleman DVD
En sjelden gang kommer det en film som virkelig bergtar publikum. En offiser og en gentleman er en slik film. En tidløs historie om kjærlighet vennskap og utvikling. Einstøingen Zack Mayo (Richard Gere) begynner på Officer Candidate School for å bli marinepilot. Og på 13 beinharde uker lærer han hvor viktig disiplin, kjærlighet og vennskap er. Louis Gossett Jr. fikk Oscar for sin briljante tolkning av den tøffe instruktøren som lærer Zack at ingen kan klare seg alene. Og samtidig som Gossett prøver å advare den unge offiseren mot de lokale jentene som vil gjøre hva som helst for å slå kloa i en pilotektemann, blir Zack til slutt glad i en av dem (Debra Winger). Hans medstudent, en pussig type spilt av David Keith, sliter med en helt annen skjebne. En Offiser og en gentleman er en dyp og god historie med rolletolkninger som beveger og som du vil huske lenge etter at filmen er slutt.

Kjøp filmen på DVD
Bestill En offiser og en gentleman fra USA

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Annie (81)
Arthur (81)
Cannonball Run (81)
Das Boot (81)Death Wish 2 (81)
En offiser og en gentleman (81)
Gallipoli (81)
Ildvognene (81)

Indiana Jones og Jakten På Den Forsvunne Skatten (81)
James Bond Kun for dine øyne (81)
Lady Chatterleys elsker (81)

Mad Max 2 - Landeveiens Krigere (81)
Olsenbanden gir seg aldri (81)
Porky's het ungdom (81)
Privacy Policy