Grease 2 på DVD

Grease 2 DVD Grease 2
Grease 2 DVD
Mange kjente ansikter fra braksuksessen "Grease" vender tilbake til universitetet, og de nye er like minneverdige i denne glade hyllesten til rette skjørt, jakten på jenter og ung kjærlighet. Året er 1961, to år etter at den opprinnelige Grease- gjengen gikk ut av Rydell High, og det har kommet nye avgangselever. "Pink Ladies" og "T-Birds" er fortsatt selve symbolet på hva som er kult, bortsett fra at det i løpet av sommeren har skjedd noe med kvinneforeningslederen Stephanie (Michelle Pfeiffer i sin første hovedrolle). Hun føler at hun har vokst fra T-Bird-sjefen Johnny (Adrian Zmed), og leter etter ny kjæreste - en som er enda kulere og har enda heftigere sykkel. I mellomtiden forelsker nykommeren Michel (Maxwell Caulfield) seg i Stephanie, som ikke engang legger merke til ham. Konflikten er et faktum, og morsommhetene på Rydell High antar nye dimensjoner.

Kjøp filmen på DVD
Se også Grease 1

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Brimstone & Treacle (82)
Cat People (82)
Det beste lille gledeshuset i Texas (82)

Døde menn kler ikke ruter (82)
Evil Dead (82)
Firefox (82)
Gandhi (82)

Grease 2 (82)
Hanky Panky (82)
Hjelp, vi flyr, Igjen (82)

På sporet av den Rosa Panteren (82)
Rocky 3 (82)
The Thing (82)
Tootsie (82)
Privacy Policy