Gandhi på DVD

Gandhi DVD Gandhi DVD
Gandhi DVD
Gandhi var ikke en stor leder av en nasjon. Han var heller ikke en genial vitenskapsmann. Likevel var denne lille, ydmyke mannen i stand til å gjøre noe ingen før ham var i stand til. Han førte en hel nasjon til frihet - og han ga sitt folk håp. Gandhi, en av århundrets mest betydningsfulle menn, blir skildret i denne medrivende og uforglemmelige filmen. Etter å ha vært underveis i 20 år, ble dette mesterverket belønnet med 9 Oscar i 1982. Med en betagende detaljrikdom og nøyaktighet skildres Gandhis liv, hans filosofi og hans betydning i en rekke storslåtte scener, som f.eks. da den Britiske Kolonihær åpnet ild mot 15000 ubevæpnede menn, kvinner og barn, og den dramatiske marsjen ut til havet, hvor Gandhi viser at havsaltet tilhører alle, og ikke bare er en handelsvare for britene.

Med: Ben Kingsley, Martin Sheen og Candice Bergen
Av: Richard Attenborough

Kjøp filmen på DVD

Gandhi import

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Brimstone & Treacle (82)
Cat People (82)
Det beste lille gledeshuset i Texas (82)

Døde menn kler ikke ruter (82)
Evil Dead (82)
Firefox (82)
Gandhi (82)

Grease 2 (82)
Hanky Panky (82)
Hjelp, vi flyr, Igjen (82)

På sporet av den Rosa Panteren (82)
Rocky 3 (82)
The Thing (82)
Tootsie (82)
Privacy Policy