Det beste lille gledeshuset i Texas

The Best Little Whorehouse in Texas DVD The Best Little
Whorehouse in Texas DVD
The Best Little Whorehouse in Texas DVD
Det Beste Lille Gledeshuset I Texas beskriver med livlig sang og dans en ny legende fra Texas, som på linje med Alamo som historisk institusjon, nå er udødeliggjort gjennom fortelling, sang, bok, skuespill og film. Den sørgelige endelikten for den virkelige Chicken Ranch inspirerte den musikalske sceneoppsetningen, og nå filmversjonen, med Burt Reynolds som Sheriff Ed Earl Dodd og Dolly Parton som Chicken Ranchens eier, Miss Mona. De to forener krefter ikke bare i romantisk henseende, men også for å sloss mot Tv-reporteren fra storbyen Melvin B.Thorpe (Dom DeLuise), i hans forsøk på å gjøre Chicken Ranch til en offentlig skandale, og dermed få den stengt.

Kjøp filmen på DVD
The Best Little Whorehouse import

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.



Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Brimstone & Treacle (82)
Cat People (82)
Det beste lille gledeshuset i Texas (82)

Døde menn kler ikke ruter (82)
Evil Dead (82)
Firefox (82)
Gandhi (82)

Grease 2 (82)
Hanky Panky (82)
Hjelp, vi flyr, Igjen (82)

På sporet av den Rosa Panteren (82)
Rocky 3 (82)
The Thing (82)
Tootsie (82)
Privacy Policy