Brimstone & Treacle på DVD

Brimstone & Treacle DVD Brimstone & Treacle DVD
Brimstone og Treacle DVD
Den lille familiens Bates er rammet av en fryktelig ulykke. Deres datter, den nydelige, unge Pattie, ligger hjelpeløs og sterkt handikappet i sin seng etter å ha blitt kjørt ned av en flyktende bilist. Alle byrder hviler på den depressive moren, og familien holder på å gå i oppløsning.... Helt til en dag, da den sjarmerende unge Martin Taylor uoppfordret tilbyr sin hjelp. Han presenterer seg som en av Pattie's gamle venner fra college, og med sin tilforlatelige fremtoning, sjarmerer han seg straks inn hos fru Bates. Langsomt, men sikkert kommer Martin nærmere sitt endelige mål: å være alene i huset med den sårbare Pattie. Men hva er egentlig den fremmedes ærend ? Er han den frelsende engel, som familien har ventet på ? Eller er han i virkeligheten ondskapen selv ? Martin Taylor spilles med en nesten demonisk kraft av sangeren Sting. Med isende klarhet skildres det menneskelige følelsesregister i denne filmen, som for alvor får kaldsvetten frem på pannen. Djevelsk godt!

Bestill Brimstone & Treacle fra USA

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Brimstone & Treacle (82)
Cat People (82)
Det beste lille gledeshuset i Texas (82)

Døde menn kler ikke ruter (82)
Evil Dead (82)
Firefox (82)
Gandhi (82)

Grease 2 (82)
Hanky Panky (82)
Hjelp, vi flyr, Igjen (82)

På sporet av den Rosa Panteren (82)
Rocky 3 (82)
The Thing (82)
Tootsie (82)
Privacy Policy