Hjelp, vi flyr igjen! på DVD

Hjelp, vi flyr igjen! DVD Hjelp, vi flyr igjen! DVD
Airplane II: The Sequel DVD
Det er en gal bombemann om bord, den første romfergen på vei til månen er i ferd med å sprenges i lufta, motorene fungerer ikke, og - verst av alt - besetningen oppdager at de ikke er mer kaffe igjen! Den høytsvevende galskapen i "Hjelp vi flyr!" er tilbake når Robert Hays og Julie Hagerty flyr helt ut av ozonlaget for å gjenskape de opprinnelige rollene de hadde i "Hjelp vi flyr!". Den sprø besetningen består av bl.a. Peter Graves, Lloyd Bridges, William Shatner, Chad Everett, Sonny Bono, Raymond Burr og mange flere. Kan Hays redde dem igjen - uten koffein? Fest sikkerhetsbeltene og gjør deg klar for en reise du aldri vil glemme - "Hjelp vi flyr igjen!".

Kjøp filmen på DVD
Bestill Hjelp vi flyr igjen fra USA

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Brimstone & Treacle (82)
Cat People (82)
Det beste lille gledeshuset i Texas (82)

Døde menn kler ikke ruter (82)
Evil Dead (82)
Firefox (82)
Gandhi (82)

Grease 2 (82)
Hanky Panky (82)
Hjelp, vi flyr, Igjen (82)

På sporet av den Rosa Panteren (82)
Rocky 3 (82)
The Thing (82)
Tootsie (82)
Privacy Policy