Hanky Panky på DVD

Hanky Panky DVD Hanky Panky DVD
Hanky Panky DVD
Gene Wilder og Gilda Radner jobber her sammen for å forene sine helt unike former for humor. Wilder spiller Michael Jordan, en uskyldig forbipasserende, som først blir offer og siden helt. Kate Hellman (Radner) forelsker seg i ham da hun leter etter sin brors mordere. Sammen blir de fanget i et nett av internasjonale intriger, spenning og mord. Ransom (Richard Widemark), den grusomme motstanderen, er fast besluttet på å eliminere Michael. Da de blir forfulgt av Ransom, kaster Michael og Kate seg ut på et modig oppdrag som fører dem fra en heseblesende flytur høyt over Grand Canyon, til en skult militær kommandosentral, en desperat jakt gjennom New Yorks gater og et ørkenfort hvor angriperne beleirer dem fra alle sider.

Kjøp filmen på DVD
Bestill Hanky Panky fra USA

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Brimstone & Treacle (82)
Cat People (82)
Det beste lille gledeshuset i Texas (82)

Døde menn kler ikke ruter (82)
Evil Dead (82)
Firefox (82)
Gandhi (82)

Grease 2 (82)
Hanky Panky (82)
Hjelp, vi flyr, Igjen (82)

På sporet av den Rosa Panteren (82)
Rocky 3 (82)
The Thing (82)
Tootsie (82)
Privacy Policy