St. Elmo's Fire DVD

St. Elmo's Fire  DVD St. Elmos Fire på DVD
St. Elmo's Fire DVD
7 venner, alle nyutdannet fra college, skal ut i den ”virkelige verden”, hvor de må takle karriere og plikter. Leslie og Alec (Ally Sheedy og Judd Nelson) prøver å redde restene av forholdet sitt. Wendy (Mare Winningham), en sjenert jomfru, skjuler at hun er forelsket i Billy (Rob Lowe), en motstrebende far og ektemann som stadig søker nye mål. Kevin (Andrew McCarthy) er en kynisk forfatter som forakter kjærligheten, helt til han oppdager at han er forelsket i kjæresten til bestevennen. Kirbo (Emilio Estevez) studerer juss og svermer for en eldre kvinne (Andy McDowell). Den vakre, nevrotiske Jules (Demi Moore) lever en hektisk jakt på tilfredsstillelse. I de trygge omgivelsene på St. Elmo’s, lokalet der de vanker, beskytter, bedrar og elsker de hverandre slik bare bestevenner kan.

Kjøp filmen på DVD

St. Elmo's Fire import

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
A Chorus Line (85)
Agnes of God (85)
Brewsters millioner (85)
Commando (85)
Fletch (85)
Goonies (85)Heller død enn sprø (85)
Into the Night (85)
Kniven som eneste vitne (85) Mad Max 3 - Etter Thunderdome (85)
Mask (85)

Bond - Med døden i sikte (85)
Mitt Afrika (85)
Nilens Juvel (85)
Noe helt annet (85)
Orions Belte (85)
Pale Rider (85)
Plenty (85)
Prizzi's Honor (85)

Purpurfargen (85)
Rambo 2: First Blood - Part II (85)
Rocky IV (85)
St. Elmo's Fire (85)
Tilbake til fremtiden (85)
Vitne til mord (85)
Privacy Policy