Goonies DVD

Goonies  DVD Goonies på DVD
The Goonies DVD
Steven Spielbergs fantasi har gitt oss mange flotte filmopplevelser. I The Goonies følger vi en gjeng med små helter på deres oppdagelsesreise hvor overraskelsene lurer rundt hvert hjørne. De følger et mystisk skattekart - inn i en spektakulær undergrunnsverden med trange passasjer, farlige feller og et glemt piratskip fylt av mynter. Barna raser videre for å holde seg et skritt foran skurkene... og et vennlig monster med et fjes som bare dets mor kan elske. The Goonies er en familievennlig eventyrfilm fra start til slutt, med masser av action, effekter og spenningsmomenter. Regien er ved Richard Donner (Supermann, Dødelig våpen-filmene).

Av: Steven Spielberg Richard Donner

Kjøp filmen på DVD

Goonies import

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
A Chorus Line (85)
Agnes of God (85)
Brewsters millioner (85)
Commando (85)
Fletch (85)
Goonies (85)Heller død enn sprø (85)
Into the Night (85)
Kniven som eneste vitne (85) Mad Max 3 - Etter Thunderdome (85)
Mask (85)

Bond - Med døden i sikte (85)
Mitt Afrika (85)
Nilens Juvel (85)
Noe helt annet (85)
Orions Belte (85)
Pale Rider (85)
Plenty (85)
Prizzi's Honor (85)

Purpurfargen (85)
Rambo 2: First Blood - Part II (85)
Rocky IV (85)
St. Elmo's Fire (85)
Tilbake til fremtiden (85)
Vitne til mord (85)
Privacy Policy