Mitt Afrika DVD

Mitt Afrika  DVD Mitt Afrika på DVD
Mitt Afrika på DVD
Denne nydelige, intelligente og romantiske filmen basert på Karen Blixen liv, var den mest tiljublede og hyllede filmen i sin tid. Filmen, som er regissert av Academy Award-vinner Sydney Pollack, fanger inn tid og sted på en enestående måte med strålende skuespillerprestasjoner fra Streep, Redford og Brandauer, nydelig filming og flott musikk. Mitt Afrika følger den sanne historien om Karen Blixens liv (Meryl Streep), en overraskende og viljesterk kvinne som flytter fra Danmark for å drive en kaffeplantasje sammen med sin skjørtejagende mann (Klaus Maria Brandauer) i Kenya rundt 1914. Til sin store overraskelse oppdager hun snart at hun er blitt forelsket i landet, menneskene der og en engelsk eventyrer og idealist (Robert Redford). Filmen, som vant 7 Academy Awards inklusive Beste Film, er mesterlig og overveldende godt regissert, og en av filmhistoriens største episke verk om motgang og kjærlighet.

Kjøp filmen på DVD

Out of Africa import

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
A Chorus Line (85)
Agnes of God (85)
Brewsters millioner (85)
Commando (85)
Fletch (85)
Goonies (85)Heller død enn sprø (85)
Into the Night (85)
Kniven som eneste vitne (85) Mad Max 3 - Etter Thunderdome (85)
Mask (85)

Bond - Med døden i sikte (85)
Mitt Afrika (85)
Nilens Juvel (85)
Noe helt annet (85)
Orions Belte (85)
Pale Rider (85)
Plenty (85)
Prizzi's Honor (85)

Purpurfargen (85)
Rambo 2: First Blood - Part II (85)
Rocky IV (85)
St. Elmo's Fire (85)
Tilbake til fremtiden (85)
Vitne til mord (85)
Privacy Policy