Colors på DVD

Colors DVD Colors DVD
Colors DVD
Bob Hodges (Robert Duvall) er en eldre politikonstabel som har lært mye gjennom lang fartstid i yrket, mens hans yngre kollega, Danny McGavin (Sean Penn), ikke har lært noe, men kan likevel alt. De to tvinges til å samarbeide i politiets renommerte C.R.A.S.H. antigjeng-avdeling når de får i oppdrag å etterforske et brutalt gjengdrap. Hatet og forfulgt fra begge sider, befinner de seg midt i en bandekrig, fanget og uten noe sted å gå. De blir bakholdsangrepet, lurt og skutt på i et gateslagsmål der målet er å drepe flest mulig. I det volden opptrappes må disse to motstridende kollegaene innse, at dersom de skal ha en sjanse til å overleve, er de nødt til å samarbeide.

Kjøp filmen på DVD

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Amerika for mine føtter (88)
Beetlejuice (88)
Big (88)
The Bourne Identity (88)
Cocktail (88)
Colors (88)
De Tiltalte (88)
Die Hard - Aksjon Skyskraper (88)

Drømmen om Narnia 1 - Løven, heksa og klesskapet (88)
En fisk ved navn Wanda (88)
Good Morning Vietnam (88)
Hvem Lurte Roger Rabbit (88)
Kamilla og tyven (88)

Last Man Standing (88)
Mississippi i flammer (88)
Nye 48 timer (88)
Rain Man (88)
Rambo 3 (88)

Red Heat (88)
Red Scorpion (88)
Tequila Sunrise (88)
Tilværelsens uutholdelige letthet (88)
Twins (88)  
Privacy Policy