Nye 48 timer på DVD

Nye 48 timer DVD Nye 48 timer DVD
Another 48 Hrs. DVD
Så er de i gang igjen. Bare raskere. Og tøffere. Reggie Hammond (Eddie Murphy) og Jack Cates (Nick Nolte) er tilbake i den fenomenale oppfølgeren som er "bedre enn den første!" (Pat Collins, WWOR-TV.) Hvor mye bedre? For det første setter mafiaen en pris på hodet til Reggie. Bussen som frakter ham fra fengselet går rundt ca. 17 ganger. Hans elskede Porsche blir blåst i filler. Idioter i en bar har fremdeles ikke lært at det er dumt å hisse opp Reggie. Og kvelden er fremdeles ung. Før disse 48 timene er ute, kommer Reggie og Jack til å snu San Francisco på hodet for å hekte en narkotikafyrste på rømmen. Guttene er tilbake i byen... og det er action i gatene. Gå ikke glipp av den!

Kjøp filmen på DVD

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Amerika for mine føtter (88)
Beetlejuice (88)
Big (88)
The Bourne Identity (88)
Cocktail (88)
Colors (88)
De Tiltalte (88)
Die Hard - Aksjon Skyskraper (88)

Drømmen om Narnia 1 - Løven, heksa og klesskapet (88)
En fisk ved navn Wanda (88)
Good Morning Vietnam (88)
Hvem Lurte Roger Rabbit (88)
Kamilla og tyven (88)

Last Man Standing (88)
Mississippi i flammer (88)
Nye 48 timer (88)
Rain Man (88)
Rambo 3 (88)

Red Heat (88)
Red Scorpion (88)
Tequila Sunrise (88)
Tilværelsens uutholdelige letthet (88)
Twins (88)  
Privacy Policy