Rambo III på DVD

Rambo III DVD Rambo 3 DVD
Rambo III på DVD
Kampen fortsetter. Superstjernen Sylvester Stallone tenner den tredje og mest eksplosive sprengladningen i den spenningsfylte Rambo-triologien. Kampoppdragene har krevd mye av JohnRambo, men nå har han endelig funnet indre fred i et kloster. Så dukker hans mentor, Colonel Trautman, opp for å be Rambo om hjelp til et topphemmelig oppdrag i Afghanistan. Rambo har fått nok av krig, så han avslår. Men da Trautman blir tatt til fange, forvandler Rambo seg til en drapsmaskin. For å redde sin venn, utløser han det rene helvete. Et spennende eventyr, der vi fra første til siste sekund blir servert action på høyeste nivå.

Kjøp filmen på DVD

Boks med alle de tre Rambo filmene, til rundt 1/2 pris.

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Amerika for mine føtter (88)
Beetlejuice (88)
Big (88)
The Bourne Identity (88)
Cocktail (88)
Colors (88)
De Tiltalte (88)
Die Hard - Aksjon Skyskraper (88)

Drømmen om Narnia 1 - Løven, heksa og klesskapet (88)
En fisk ved navn Wanda (88)
Good Morning Vietnam (88)
Hvem Lurte Roger Rabbit (88)
Kamilla og tyven (88)

Last Man Standing (88)
Mississippi i flammer (88)
Nye 48 timer (88)
Rain Man (88)
Rambo 3 (88)

Red Heat (88)
Red Scorpion (88)
Tequila Sunrise (88)
Tilværelsens uutholdelige letthet (88)
Twins (88)  
Privacy Policy