Tilværelsens uutholdelige letthet på DVD

Tilværelsens uutholdelige letthet DVD Tilværelsens uutholdelige letthet DVD
The Unbearable Lightness of Being
La andre i 1968's Praha bekymre seg over slike ting som frihet og jakten på lykke. Som Praha-kirurg og erklært kvinneforfører fokuserer Tomas på lykken ved jakten. Han er bestemt på at han skal leve en tilværelse i letthet, befridd fra ting som forpliktelse og kommunisme. En ung leges søken etter sex og hans snubling inn i kjærligheten er en del av den rike historien i denne lyriske filmen basert på Milan Kunderas store roman, produsert av Saul Zaentz (Den engelske pasienten, Amadeus) og regissert av Philip Kaufman (The Right Stuff, Henry & June). Daniel Day-Lewis, Juliette Binoche og Lena Olin danner den uforglemmelige romantiske trekanten i sentrum av Tomas' verden. Det er en ustadig verden der håp dør og fornyes, og der liv ødelagt av undertrykkelse gjenoppfriskes av dyp, modnende kjærlighet.

Kjøp filmen på DVD

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Amerika for mine føtter (88)
Beetlejuice (88)
Big (88)
The Bourne Identity (88)
Cocktail (88)
Colors (88)
De Tiltalte (88)
Die Hard - Aksjon Skyskraper (88)

Drømmen om Narnia 1 - Løven, heksa og klesskapet (88)
En fisk ved navn Wanda (88)
Good Morning Vietnam (88)
Hvem Lurte Roger Rabbit (88)
Kamilla og tyven (88)

Last Man Standing (88)
Mississippi i flammer (88)
Nye 48 timer (88)
Rain Man (88)
Rambo 3 (88)

Red Heat (88)
Red Scorpion (88)
Tequila Sunrise (88)
Tilværelsens uutholdelige letthet (88)
Twins (88)  
Privacy Policy