Red Scorpion på DVD

Red Scorpion DVD Red Scorpion DVD
Red Scorpion på DVD
Han er Nikolai, en russisk Spetznasagent, opplært til å følge enhver ordre uten å stille spørsmål. Hans nye oppdrag er å infiltrere og tilintetgjøre en antikommunistisk geriljagruppe i Mombaka, Afrika. Jan er en perfeksjonist innen kunsten å drepe. Uttellingen er alltid hundre prosent. Men nå mislykkes han og blir selv dømt til døden... av sine egne. Plutselig er jegeren selv på flukt gjennom jungelen. Han er nå en annen mann uten venner, uten land - og uten oppdrag. Men han gir seg selv et nytt. Og igjen vil russerne få møte Nikolai, mannen de trodde kunne temme, i en kamp uten regler, uten kontroll og framfor alt... uten nåde!.

Kjøp filmen på DVD

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Amerika for mine føtter (88)
Beetlejuice (88)
Big (88)
The Bourne Identity (88)
Cocktail (88)
Colors (88)
De Tiltalte (88)
Die Hard - Aksjon Skyskraper (88)

Drømmen om Narnia 1 - Løven, heksa og klesskapet (88)
En fisk ved navn Wanda (88)
Good Morning Vietnam (88)
Hvem Lurte Roger Rabbit (88)
Kamilla og tyven (88)

Last Man Standing (88)
Mississippi i flammer (88)
Nye 48 timer (88)
Rain Man (88)
Rambo 3 (88)

Red Heat (88)
Red Scorpion (88)
Tequila Sunrise (88)
Tilværelsens uutholdelige letthet (88)
Twins (88)  
Privacy Policy