Gjenforeningen på DVD

Gjenforeningen DVD Gjenforeningen DVD
The Big Chill DVD
På 60-tallet var de alle sammen med i den samme studentgjengen, og godt i gang med å forandre verden. I dag erde samlet til begravlese: Alex, gjengens tidligere midtpunkt, har tatt livet av seg. Etterpå samles de gamle vennene hos Harold og Sarah, og dette er beynnelsen på en lang helg fylt av nostalgi, aggresjon og lidenskap. Hvem er de nå, hvem var de da, og har alt sammen egentlig blitt slikk de hadde tenkt seg det? Og rekker fødedesperate Meg å finne seg en far blant den gamle gjengens medlemmer før eggløsningen er over? Denne stjernespekkete klassikeren av en film er en av de desidert beste innen sin genre. Og med tidenes beste soundtrack!
Med: Kevin Kline, Tom Berenger Glenn Close

Bestill Gjenforeningen fra USA

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Aldri si aldri (83)
Cujo (83)
The Dead Zone (83)
Flashdance (83)
Gjenforeningen (83)
Hjelp, vi må på ferie (83)

Meningen med livet (83)
Octopussy (Bond) (83)
Olsenbandens aller siste kupp (83)
The Outsiders (83)

Rumble Fish (83)
Scarface (83)
Staying Alive (83)
Sudden Impact (83)

Star Wars VI - Jedi ridderen vender tilbake (83)
Superman 3 (83)
Tid for ømhet (83)
Privacy Policy