Scarface på DVD

Scarface DVD Scarface DVD
Scarface DVD
Al Pacino har hovedrollen i denne Special Edition-DVD-en, hvor han spiller den uforglemmelige Tony Montana, en av de mest hensynsløse gangsterne som noen gang er blitt tolket på film. Regissert av suksessregissøren Brian DePalma og produsert av Martin Bregman. Scarface følger den voldelige karrieren til en ubetydelig kubansk flyktningsbølle som skyter sin vei til toppen av Miamis kokain-imperium. Med sitt intense manus skrevet av Academy Award-vinner Oliver Stone, sin drivende musikk av Giorgio Moroder, og enestående innsikt i Miamis latinske livsstil, finner vi Scarface høyt oppe på listen over Hollywoods største dramaer om underverdenen, idet den blottlegger den amerikanske narkoarenaens griske makt.
Manus: Oliver Stone

Kjøp filmen på DVD (CDON)
Bestill Scarface fra USA

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Aldri si aldri (83)
Cujo (83)
The Dead Zone (83)
Flashdance (83)
Gjenforeningen (83)
Hjelp, vi må på ferie (83)

Meningen med livet (83)
Octopussy (Bond) (83)
Olsenbandens aller siste kupp (83)
The Outsiders (83)

Rumble Fish (83)
Scarface (83)
Staying Alive (83)
Sudden Impact (83)

Star Wars VI - Jedi ridderen vender tilbake (83)
Superman 3 (83)
Tid for ømhet (83)
Privacy Policy