The Outsiders på DVD

The Outsiders DVD The Outsiders
The Outsiders DVD
Vi er i Tulsa, Oklahoma, på midten av 1960-tallet; Et sted hvor klassetilhørighet preger ungdommens oppvekst. Forskjellen mellom unge fra velstående familier og de med tragedier i sine liv og håpløse fremtidsutsikter, er påtagelig og konflikter mellom de to rivaliserende gruppene er en del av hverdagen. En kveld bryter det ut et slagsmål mellom gjengene og en unggutt fra det fine kvarteret dør av et knivstikk. To unge menn fra feil side av byen, Ponyboy og Johnny, blir nødt til å flykte til en forlatt kirke. Der får de tid til å reflektere over det som har skjedd og etter en stund bestemmer de seg for å vende tilbake og ta konsekvensene av det som skjedde den skjebnesvangre kvelden. Uansett hva disse konsekvensene er? Francis Ford Coppola ”The Outsiders” fra 1983 var gjennombruddet for noen av de mest kjente navnene i dagens Hollywood. Vi møter bl.a. Tom Cruise (”Minority Report”), Rob Lowe (tv-serien ”Presidenten”), Matt Dillon (”Wild Things”), Emilio Estevez (”Stakeout”), C. Thomas Howell (“Soul Man”), Ralph Macchio (“Karate Kid”) og Patrick Swayze (“Ghost”).
Kjøp filmen på DVD

Outsiders import

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Aldri si aldri (83)
Cujo (83)
The Dead Zone (83)
Flashdance (83)
Gjenforeningen (83)
Hjelp, vi må på ferie (83)

Meningen med livet (83)
Octopussy (Bond) (83)
Olsenbandens aller siste kupp (83)
The Outsiders (83)

Rumble Fish (83)
Scarface (83)
Staying Alive (83)
Sudden Impact (83)

Star Wars VI - Jedi ridderen vender tilbake (83)
Superman 3 (83)
Tid for ømhet (83)
Privacy Policy