Superman 3 på DVD

Superman 3 DVD Superman DVD
Superman DVD
Superman har blitt en superslusk. Ubarbert og sjuskete flyr han rundt i verden og steller til uorden. Han retter opp det skjeve tårn i Pisa til ergrelse for alle turister og blåser siden ut den olympiske ilden midt under åpningsseremonien. Dessuten har han begynt å henge sammen med en blond bimbo. Bak forandringen ligger superskurken Webster og datageniet Gorman - og framfor alt en bit Kryptonit; bergarten som får vår trikåkledde helt til å miste sans og samling. Med Superman ute av spill og med en superdatamaskin som kan manipulere været og skape orkaner og jordskred rundt på jordkloden, skal de kunne ta makten over verden…

Med et budsjett på 220 millioner kroner er "Superman III" den aller dyreste i serien. Det er også den morsomste, der Christopher Reeves superkrefter kompletteres med Richard Pryors superhumor, som vi tidligere har sett bevis på i "Silver Streak" og "Blazing Saddles". Richard Lester, regissøren av den forrige kjempesuksessen, påser at også dette blir stor, spektakulær underholdning i superklasse.

Superman 3 import

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Aldri si aldri (83)
Cujo (83)
The Dead Zone (83)
Flashdance (83)
Gjenforeningen (83)
Hjelp, vi må på ferie (83)

Meningen med livet (83)
Octopussy (Bond) (83)
Olsenbandens aller siste kupp (83)
The Outsiders (83)

Rumble Fish (83)
Scarface (83)
Staying Alive (83)
Sudden Impact (83)

Star Wars VI - Jedi ridderen vender tilbake (83)
Superman 3 (83)
Tid for ømhet (83)
Privacy Policy