Rumble Fish på DVD

Rumble Fish DVD Rumble Fish DVD
Rumble Fish DVD
Francis Ford Coppola regisserer denne forbløffende bearbeidingen av S.E. Hintons oppvekstroman fra det urbane Oklahoma. Rusty James (Matt Dillon) er en urolig ungdomsforbryter som prøver å leve opp til det legendariske ryktet til sin eldre bror, Motorcycle Boy (Mickey Rourke). En kveld når Rusty James og kompisene hans Smokey (Nicolas Cage), Steve (Vincent Spano) og B.J. (Christopher Penn) er involvert i et slagsmål kommer Motorcycle Boy tilbake etter to måneder i California. Etter at Motorcycle Boy avdekker noen sannheter om moren, er begge brødrene fast bestemt på starte et nytt liv, om det så koster dem livet. Filmen har også Dennis Hopper på rollelisten.

Kjøp filmen på DVD (CDON)
Bestill Rumble Fish fra USA

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Aldri si aldri (83)
Cujo (83)
The Dead Zone (83)
Flashdance (83)
Gjenforeningen (83)
Hjelp, vi må på ferie (83)

Meningen med livet (83)
Octopussy (Bond) (83)
Olsenbandens aller siste kupp (83)
The Outsiders (83)

Rumble Fish (83)
Scarface (83)
Staying Alive (83)
Sudden Impact (83)

Star Wars VI - Jedi ridderen vender tilbake (83)
Superman 3 (83)
Tid for ømhet (83)
Privacy Policy