The Karate Kid III på DVD

Karate Kid DVD The Karate Kid 2 DVD
The Karate Kid 3 på DVD
Karate Kid, Daniel Larusso risikerer å miste alt han har kjempet for da han setter sin stolthet over sine prinsipper i denne dramatiske filmen, som gjenforener stjernene Ralph Macchio og Noriyuki "Pat" Morita. Da Daniel (Larusso) bestemmer seg for ikke å delta i det forestående karatemesterskapet, blir han offer for den brutale Cobra Kai eleven, Mike Barns (Sean Kanan), som er fast bestemt på å gjenerobre tittelen. Daniel´s læremester og trener, Mr. Miyagi, står fast og beordrer han til å ignorere Mikes trusler - og holde seg helt borte fra turneringen. Men da Mikes uopphørlige overgrep blir til utpresning, føler Daniel seg tvunget til å delta i konkurransen, hvilket bringer han i konflikt med Mr. Miyagi, den personen som betyr mest for ham. Desperat oppsøker Daniel en annen karatelærer, Terry Silver (Thomas Ian Griffith), hvis voldelige kampteknikk står i direkte motsetning til Mr. Miyagis kloke instruksjoner. Men da Daniel oppdager at Terry og Mike samarbeider med Mr. Miyagis gamle erkefiende Kreese (Martin Kove) med en utspekulert plan om hevn, innser han at han har avvist den eneste personen som kan hjelpe ham. Karate Kid III er en medrivende beretning om uavhengighet, indre styrke og selverkjennelse, noe som gjør den til et sterkt nytt kapittel i den populære filmrekken.

Kjøp filmen på DVD

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Batman (89)
Black Rain (89)
Blomster av stål (89)
Da han møtte henne (89)
Driving Miss Daisy (89)
Drømmen om Narnia 2 - Reisen til det ytterste hav (89)
Dødelig Våpen 2 (89)
Født 4. juli (89)

Harlem Nights (89)
Indiana Jones og Det Siste Korstog (89)
Jakten på Rød Oktober (89)
Jean de Florette (89)
Jean de Florette: Manon og kilden (89)

Hjelp, det er juleferie! (89)
Kamilla og tyven 2 (89)
Karate Kid III (89)
Med rett til å drepe (James Bond) (89)
Nabohysteri (89)

Pet Sematary
Road House (89)
Rosenes Krig (89)
Tilbake til fremtiden 2 (89)
Privacy Policy