Road House på DVD

Road House DVD Road House DVD
Road House DVD
Fra produsenten bak Die Hard og Dødelig våpen kommer et sexy eventyr fullt av action som tøyer grensene for høyoktanspenning.
Patrick Swayze har hovedrollen som en av lerretets mest uforglemmelige helter, med en magnetisk sjarm og lynraske slag og spark. Dalton (Swayze) er en legendarisk dørvakt som kommer till Jasper i Missouri med en spesiell hensikt: å gjenopprette ro og orden på den farlige baren Double Deuce. Men når han etter hvert rydder baren for skurker, bøller og leiemordere, pådrar han seg raseriet til deres arbedsgiver – den beryktede gangsteren Brad Wesley (Ben Gazzara). Hele Byen lever i frykt for Wesley, men Dalton er kampklar! Han møter Wesleys gorillaer i den ene fantastiske slåsskampen etter den andre. Men når de tar en dødelig hevn, vet Dalton at han må møte gangstersjefen selv i en rå kamp til siste slutt.

Kjøp filmen på DVD

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Batman (89)
Black Rain (89)
Blomster av stål (89)
Da han møtte henne (89)
Driving Miss Daisy (89)
Drømmen om Narnia 2 - Reisen til det ytterste hav (89)
Dødelig Våpen 2 (89)
Født 4. juli (89)

Harlem Nights (89)
Indiana Jones og Det Siste Korstog (89)
Jakten på Rød Oktober (89)
Jean de Florette (89)
Jean de Florette: Manon og kilden (89)

Hjelp, det er juleferie! (89)
Kamilla og tyven 2 (89)
Karate Kid III (89)
Med rett til å drepe (James Bond) (89)
Nabohysteri (89)

Pet Sematary
Road House (89)
Rosenes Krig (89)
Tilbake til fremtiden 2 (89)
Privacy Policy