Kamilla & Tyven 2 på DVD

 Kamilla & Tyven 2 DVD Kamilla & Tyven 2 DVD
Kamilla & Tyven 2 på DVD
Kamilla og Tyven 2 starter der hvor den første filmen sluttet. Kamilla kjemper en hard kamp for at Sebastian skal bli akseptert både i fengslet og etter at han har blitt løslatt. Hun er den eneste som tror på ham når han sier at han aldri vil stjele igjen. Vil det lykkes for Sebastian å slutte å stjele? I likhet med de fleste andre som kommer ut av fengsel, er det mest avhengig av menneskene rundt ham. Kamilla er trofast. Men er det nok?

Etter den enorme suksessen med Kamilla og Tyven oppstod det et offentlig krav om en fortsettelse. Barn i hele Norge ville vite hvordan det skulle gå nå som Sebastian hadde kommet i fengsel, og Kamilla var så ulykkelig. Hele teamet bak den store norske familiesuksessen er nå tilbake med en forrykende underholdende og enda mer spennende fortsettelse. Velkommen tilbake til de naturskjønne områdene rundt Kristiansand og til enda en opplevelsesrik spenningsfilm for hele familien.

Med: Veronika Flåt, Dennis Storhøi, Agnete G. Haaland m.fl.

Kjøp filmen på DVD

Den første filmen om Kamilla og tyven

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Batman (89)
Black Rain (89)
Blomster av stål (89)
Da han møtte henne (89)
Driving Miss Daisy (89)
Drømmen om Narnia 2 - Reisen til det ytterste hav (89)
Dødelig Våpen 2 (89)
Født 4. juli (89)

Harlem Nights (89)
Indiana Jones og Det Siste Korstog (89)
Jakten på Rød Oktober (89)
Jean de Florette (89)
Jean de Florette: Manon og kilden (89)

Hjelp, det er juleferie! (89)
Kamilla og tyven 2 (89)
Karate Kid III (89)
Med rett til å drepe (James Bond) (89)
Nabohysteri (89)

Pet Sematary
Road House (89)
Rosenes Krig (89)
Tilbake til fremtiden 2 (89)
Privacy Policy