Det Siste Korstog på DVD

Indiana Jones og Det Siste Korstog DVD Indiana Jones og Det Siste Korstog
Indiana Jones and the Last Crusade på DVD
Gjenopplev spenningen ved å holde tritt med Jones-familien i Indiana Jones og det siste korstog på DVD, nå digitalt restaurert og remastret bilde for bilde slik at bildegjengivelsen blir optimal, og dessuten med ypperlig 5.1 digital surround-lyd. Filmen innledes med en prolog som viser den unge Indiana Jones på et av hans første eventyr, og deretter fortsetter det spennende filmeposet med at den voksne Indy legger ut på et farlig oppdrag for å redde son gretne far, professor Henry Jones, Sr. nazistene er på sporet av Den hellige gral og har kidnappet Indys far, den fremste eksperten på begeret som innholdt Jesu blod. Bli med Indy nær han kryper gjennom de rottebefangte katakombene i Venezia, kjemper mot nazistenes flyveress i en nervepirrende duell med biplan, og står imot den tordnende ildkraften fra en ustoppelig panservogn. Se også hvordan kraften fra Den hellige gral både gir og tar liv, samtidig som Indy og faren kjemper en fortvilet kamp mot klokka i denne tidløse klassikeren på DVD.

Kjøp filmen på DVD

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Batman (89)
Black Rain (89)
Blomster av stål (89)
Da han møtte henne (89)
Driving Miss Daisy (89)
Drømmen om Narnia 2 - Reisen til det ytterste hav (89)
Dødelig Våpen 2 (89)
Født 4. juli (89)

Harlem Nights (89)
Indiana Jones og Det Siste Korstog (89)
Jakten på Rød Oktober (89)
Jean de Florette (89)
Jean de Florette: Manon og kilden (89)

Hjelp, det er juleferie! (89)
Kamilla og tyven 2 (89)
Karate Kid III (89)
Med rett til å drepe (James Bond) (89)
Nabohysteri (89)

Pet Sematary
Road House (89)
Rosenes Krig (89)
Tilbake til fremtiden 2 (89)
Privacy Policy