Drømmen om Narnia 2 på DVD

Drømmen om Narnia 2 - Reisen til det ytterste hav DVD Drømmen om Narnia 2 - Reisen til det ytterste hav
Chronicles of Narnia; Prince Caspian and the Voyage of the Dawn Treader på DVD
Velkommen til Narnia - det forheksede landet, hvor spennende og farlige eventyr venter med ildsprutende drager, livlige nymfer, talende dyr, onde hekser, farlige sjøuhyrer, nifse kjemper, konger og dronninger samt noen modige barn som kjemper mot det onde. En storslått fortelling for hele familien av forfatteren C.S. Lewis. Prins Caspian kaller Lucy, Edmund, Peter og Susan til Narnia; han har nemlig stort behov for deres hjelp. Sammen med Aslan, den store løven, beseirer de kong Miraz i en spennende strid for å gjenopprette Narnias storhet og prakt. Flere år senere havner Lucy og Edmund, sammen med fetteren Eustace, nok en gang i Narnia. Denne gangen skal de assistere Caspian på en reise for å finne syv forsvunne lorder. Eventyret fører dem til sammenstøt med så vel drager som sjøormer.

Kjøp filmen på DVD

Samleutgave. Alle 7 bøkene

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
Batman (89)
Black Rain (89)
Blomster av stål (89)
Da han møtte henne (89)
Driving Miss Daisy (89)
Drømmen om Narnia 2 - Reisen til det ytterste hav (89)
Dødelig Våpen 2 (89)
Født 4. juli (89)

Harlem Nights (89)
Indiana Jones og Det Siste Korstog (89)
Jakten på Rød Oktober (89)
Jean de Florette (89)
Jean de Florette: Manon og kilden (89)

Hjelp, det er juleferie! (89)
Kamilla og tyven 2 (89)
Karate Kid III (89)
Med rett til å drepe (James Bond) (89)
Nabohysteri (89)

Pet Sematary
Road House (89)
Rosenes Krig (89)
Tilbake til fremtiden 2 (89)
Privacy Policy