Against All Odds på DVD

Against All Odds DVD Mot alle odds DVD
Against All Odds DVD
Mørkt begjær ekspolderer i denne kjærlighetshistorien med Rachel Ward og Jeff Bridges i hovedrollene. Den kyniske Terry Brogan, en tidligere fotballstjerne, blir leiet for å finne Jessie Wyler (Ward) – den forsvunne elskerinnen til den brutale nattklubbeieren Jack Wise (James Woods). I følge Jack har Jessie stukket ham ned og forduftet med 50 000 dollar. Men Terry glemmer raskt oppdraget sitt da han finner – og forelsker seg i hodestups i – den vakre Jessie på en meksikansk øy. Problemene oppstår når Jack sender håndlangeren sin Hank Scully (Alex Carras) for å hente de elskende hjem. Drevet av begjær etter den mystiske unge kvinnen, vikles Terry raskt inn i ett nett av korrupsjon, forræderi og mord. Stappfull av gnistrende spenning og sensualitet – ”Against All Odd” er en film du aldri glemmer.

Kjøp filmen på DVD

Against All Odds import

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
48 timer (84)
Airheads (84)
Amadeus (84)
Beverly Hills Purk (84)
Birdy (84)
Blood of Others (84)
Body Double (84)
Conan Den uovervinnelige (84)

Den uendelige historien (84)
Dune (84)
Elven (84)
Evil that men do (84)
Falling in love (84)
Fear City (84)
Footloose (84)
Ghostbusters (84)
Gremlins (84)

Hotel New Hampshire (84)
Indiana Jones og De Fordømtes Tempel (84)
Jakten på den grønne diamant (84)
Karate Kid (84)
Mot alle odds (84)
Mytteriet på Bounty (84)

Politiskolen (84)
Purple Rain (84)
Ronja Røverdatter (84)
Savnet i Strid (84)
Spinal Tap (84)
Supervåpenet (84)
Terminator (84)
Tightrope (84)
Privacy Policy