Spinal Tap på DVD

Spinal Tap DVD Spinal Tap DVD
This is Spinal Tap DVD
Du kommer aldri til å kunne se seriøst på en rockegruppe igjen etter å ha opplevd denne hysteriske komedien om det oppdiktede heavymetal bandet Spinal Tap. En gang for lenge siden hadde de en ganske stor hit. Nå, nesten 20 år senere, klamrer Spinal Tap seg fremdeles til de magre restene av sin for lengst tapte glanstid.

De legger ut på en ulykkesfylt turné gjennom Amerika. I Cleveland går de seg bort under scenen. I Washington er de ved en feiltagelse innleid for å spille på en formell danseaften for flyvåpenet. Og i en platebutikk i Chicago er det ingen som møter opp for å få autografene deres. Denne ”rockumentar”-parodien vil etterlate seg hylende fans! Regissert med stor forstand og hengivenhet av Bob Reiner.

Kjøp filmen på DVD (CDON)
Bestill Spinal Tap fra USA

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
48 timer (84)
Airheads (84)
Amadeus (84)
Beverly Hills Purk (84)
Birdy (84)
Blood of Others (84)
Body Double (84)
Conan Den uovervinnelige (84)

Den uendelige historien (84)
Dune (84)
Elven (84)
Evil that men do (84)
Falling in love (84)
Fear City (84)
Footloose (84)
Ghostbusters (84)
Gremlins (84)

Hotel New Hampshire (84)
Indiana Jones og De Fordømtes Tempel (84)
Jakten på den grønne diamant (84)
Karate Kid (84)
Mot alle odds (84)
Mytteriet på Bounty (84)

Politiskolen (84)
Purple Rain (84)
Ronja Røverdatter (84)
Savnet i Strid (84)
Spinal Tap (84)
Supervåpenet (84)
Terminator (84)
Tightrope (84)
Privacy Policy