Tightrope på DVD

Tightrope DVD Tightrope DVD
Tightrope DVD
Lokket av løfter om frekk sex, lusker to menn rundt i den franske bydelen i New Orleans. Den ene er politimann. Den andre er morder. Clint Eastwood er Wes Block, en lovens mann som balanserer på grensen som skiller ham fra den mannen han strever etter å være og den mannen han frykter han er. Mens han etterforsker brutale sexdrap, avdekker han en forbindelse mellom seg selv og den mistenkte. I morderens øyne fortjener alle horer å dø – spesielt hvis de har vært sammen med Block. Snart er ingen kvinner som kjenner Block trygge, heller ikke de han holder mest av (Genevieve Bujold og Alison Eastwood). Forfatter og regissør Richard Tuggle viser frem et dystert New Orleans, og tilfører nyanser til Block som gjør ham til mer enn en sindig actionhelt. Og Eastwood svarer på utfordringen med en av sine beste prestasjoner noensinne.

Kjøp filmen på DVD (CDON)
Bestill Tightrope fra USA

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
48 timer (84)
Airheads (84)
Amadeus (84)
Beverly Hills Purk (84)
Birdy (84)
Blood of Others (84)
Body Double (84)
Conan Den uovervinnelige (84)

Den uendelige historien (84)
Dune (84)
Elven (84)
Evil that men do (84)
Falling in love (84)
Fear City (84)
Footloose (84)
Ghostbusters (84)
Gremlins (84)

Hotel New Hampshire (84)
Indiana Jones og De Fordømtes Tempel (84)
Jakten på den grønne diamant (84)
Karate Kid (84)
Mot alle odds (84)
Mytteriet på Bounty (84)

Politiskolen (84)
Purple Rain (84)
Ronja Røverdatter (84)
Savnet i Strid (84)
Spinal Tap (84)
Supervåpenet (84)
Terminator (84)
Tightrope (84)
Privacy Policy