Evil that men do på DVD

Evil thay men do DVD The evil that men do DVD
The evil that men do DVD
Charles Bronson er tilbake og han er tøffere enn noensinne i denne rå og hardtslående actionthrilleren. Den profesjonelle morderen Holland, blir tvunget til å gjenoppta sitt verv for å knekke en sentralamerikansk regjerings torturregime, da en av hans venner, en søramerikansk journalist, blir drept. Morderen, dr. Clement Molloch er den utspekulerte sadisten bak den politiske torturen på uskyldige ofre. Holland utgir seg for å være journalist, og får lokket Molloch ut av sitt festningslignende hovedkvarter ved å bruke sin myrdede venns hustru og datter som lokkemat. Da Holland kidnapper Mollochs søster blir doktoren tvunget ut på en vill jakt som fører til en forlatt opalgruve, hvor han omsider kommer til å stå ansikt til ansikt med Holland. Deres lenge forventede konfrontasjon ender med et heftig og nervepirrende oppgjør.

Kjøp filmen på DVD (CDON)
Bestill Evil that men do fra USA

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
48 timer (84)
Airheads (84)
Amadeus (84)
Beverly Hills Purk (84)
Birdy (84)
Blood of Others (84)
Body Double (84)
Conan Den uovervinnelige (84)

Den uendelige historien (84)
Dune (84)
Elven (84)
Evil that men do (84)
Falling in love (84)
Fear City (84)
Footloose (84)
Ghostbusters (84)
Gremlins (84)

Hotel New Hampshire (84)
Indiana Jones og De Fordømtes Tempel (84)
Jakten på den grønne diamant (84)
Karate Kid (84)
Mot alle odds (84)
Mytteriet på Bounty (84)

Politiskolen (84)
Purple Rain (84)
Ronja Røverdatter (84)
Savnet i Strid (84)
Spinal Tap (84)
Supervåpenet (84)
Terminator (84)
Tightrope (84)
Privacy Policy