Politiskolen på DVD

Politiskolen DVD Politiskolen DVD
Politiskolen DVD
Utlysningen gikk ut. Rekruttene kom inn. Det var slutt på at politikadettene måtte leve opp til en viss standard når det kom til høyde, vekt og andre opptakskrav. Intelligens var ikke så farlig heller. Kan ikke stave IQ? Vet ikke hva nummeret 911 står for? Spiller ingen rolle. Politiskolens avgangselever er klare til å opprettholde lov og uorden. Filmen bygger på en politikølle-og-farse tradisjon som går tilbake til Keystone Cops, og Politiskolen la grunnlag for 6 oppfølgere pluss 2 TV-serier. Nå ber den populære debutfilmen om forsterkninger, og legger til fengslende ekstramateriale på jubileums-DVD’en. Bli med Mahoney, Thompson, Hariis, Hightower, Jones, Lassard med flere. De gjør verden til et morsommere sted å være.

Med: G.W. Bailey Kim Cattrall George Gaynes og Steve Guttenberg

Kjøp filmen på DVD

Flere "Politiskolen" titler:
2 3 4 5 6 7 Samlebox Samtlige titler

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
48 timer (84)
Airheads (84)
Amadeus (84)
Beverly Hills Purk (84)
Birdy (84)
Blood of Others (84)
Body Double (84)
Conan Den uovervinnelige (84)

Den uendelige historien (84)
Dune (84)
Elven (84)
Evil that men do (84)
Falling in love (84)
Fear City (84)
Footloose (84)
Ghostbusters (84)
Gremlins (84)

Hotel New Hampshire (84)
Indiana Jones og De Fordømtes Tempel (84)
Jakten på den grønne diamant (84)
Karate Kid (84)
Mot alle odds (84)
Mytteriet på Bounty (84)

Politiskolen (84)
Purple Rain (84)
Ronja Røverdatter (84)
Savnet i Strid (84)
Spinal Tap (84)
Supervåpenet (84)
Terminator (84)
Tightrope (84)
Privacy Policy