Amadeus på DVD

Amadeus DVD Amadeus DVD
Amadeus Director's cut DVD
Amadeus foreligger nå i ny restaurert versjon og inneholder mer enn 20 minutter med ekstra scener. Filmen er fortsatt et høydepunkt: som historisk drama, som sprudlende hyllest til Wolfgang Amadeus Mozarts musikk og som vinner av åtte Oscar® i 1984. Blant annet for beste film (produsert av Saul Zaentz), beste mannlige skuespiller (F. Murray Abraham) og beste regissør (Milos Forman). I Wien i 1781 blir hoffkomponisten Antonio Salieri gal av misunnelse etter å ha oppdaget at de guddommelige musikalske gavene han selv ønsker å besitte, er blitt skjenket den uanstendige, trollaktige Mozart (Tom Hulce). Han planlegger derfor å ødelegge ham med de midler som måtte være nødvendig. Det filmatiske håndverket og den flotte musikken gjør at vi fortsatt sitter trollbundet.

Kjøp filmen på DVD

Amadeus import

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
48 timer (84)
Airheads (84)
Amadeus (84)
Beverly Hills Purk (84)
Birdy (84)
Blood of Others (84)
Body Double (84)
Conan Den uovervinnelige (84)

Den uendelige historien (84)
Dune (84)
Elven (84)
Evil that men do (84)
Falling in love (84)
Fear City (84)
Footloose (84)
Ghostbusters (84)
Gremlins (84)

Hotel New Hampshire (84)
Indiana Jones og De Fordømtes Tempel (84)
Jakten på den grønne diamant (84)
Karate Kid (84)
Mot alle odds (84)
Mytteriet på Bounty (84)

Politiskolen (84)
Purple Rain (84)
Ronja Røverdatter (84)
Savnet i Strid (84)
Spinal Tap (84)
Supervåpenet (84)
Terminator (84)
Tightrope (84)
Privacy Policy