About last night på DVD

  About last night DVD About last night
About last night DVD
Rob Lowe gidder ikke å bli involvert. Demi Moore gidder ikke å bli utnyttet. Sammen er de et uforglemmelig par i den sexy samtidskomedien ABOUT LAST NIGHT... Etter et par drinker på stambaren i Chicago går Danny Martin (Lowe) og Debbie Sullivan (Moore) hjem til Danny for å hengi seg til de ensliges forutsigelige drøm - engangsknullet. Forholdet deres er uforpliktende, pirrende og bare ment som en kort omgang, helt til det skjer noe overraskende: De vil treffes igjen. Slik begynner et intenst forhold, til stor irritasjon for Dannys støyende venn (James Belushi) og til stor overraskelse for Debbies kyniske bofelle (Elisabeth Perkins), som gjør alt hun kan for å skille dem. Men Danny og Debbie flytter til slutt sammen, og i den noe gråere hverdagen går det opp for dem at sex kan være greit, å si “jeg elsker deg” mindre greit og forelskelse det ugreieste av alt. Filmen er basert på David Mamets prisbelønte skuespill “Sexual Perversity in Chicago”, og er et intelligent, provoserende og underholdende innlegg om kjærlighetens kår.


Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
9½ Weeks (86)
About last night (86)
Aliens (86)
April Fool's Day (86)
Big Trouble (86)
Blue Velvet (86)Crocodile Dundee (86)
The Golden Child (86)
Highlander (86)
I gode og onde dager (86)
Iron Eagle (86)
Kappløp med tiden (86)

Karate Kid II (86)
Kjærlighet trenger ingen ord (86)
Manhunter (86)
Platoon (86)
Pretty in Pink (86)
Rosens Navn (86)
Skulk Med Stil (86)
Top Gun (86)
Uten Nåde (86)
Live Aid på DVD
Privacy Policy