Blue Velvet på DVD

Blue Velvet DVD Blue Velvet DVD
Blue Velvet DVD
Dette er filmen som har skapt diskusjon, vakt beundring og avsky, motatt filmpriser og kritikernes rosende og hatefulle anmeldeser. Dette er filmen om skjønnheten og sadisten. Scener fra erotikkens såkalte bakgård, der hvor den offentlige moral bryter sammen, og alle likevel må titte. Temaet er på ingen måte kjedelig, for handlingen er forrykende og fengslende til bristepunktet. Du sitter igjen med er eneste ønske: Dette er filmen jeg MÅ se igjen....!
Med: Laura Dern George Dickerson Dennis Hopper Hope Lange Kyle MacLachlan Isabella Rossellini Dean Stockwell
Av: David Lynch

Kjøp filmen på DVD (CDON)

Blue Velvet import

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
9½ Weeks (86)
About last night (86)
Aliens (86)
April Fool's Day (86)
Big Trouble (86)
Blue Velvet (86)Crocodile Dundee (86)
The Golden Child (86)
Highlander (86)
I gode og onde dager (86)
Iron Eagle (86)
Kappløp med tiden (86)

Karate Kid II (86)
Kjærlighet trenger ingen ord (86)
Manhunter (86)
Platoon (86)
Pretty in Pink (86)
Rosens Navn (86)
Skulk Med Stil (86)
Top Gun (86)
Uten Nåde (86)
Live Aid på DVD
Privacy Policy