Skulk Med Stil på DVD

Skulk Med Stil DVD Skulk Med Stil
Skulk Med Stil DVD
Ferris Bueller. Uovervinnelig. Født under en lykkelig stjerne. Han er et forbilde for alle som tar seg selv for høytidlig. En gutt som vet å sette pris på en fridag. Skulk med stil beskriver en dag i livet til en ganske magisk ung mann, Ferris (Matthew Broderick). En vårdag, mot slutten av hans siste skoleår, gir Ferris etter for en overveldende trang til å skulke skolen og dra til Chicago sentrum med kjæresten sin (Mia Sara) og sin beste venn (Alan Ruck), for å se attraksjonene, nyte en dag med frihet og vise at med litt fantasi, mot og en rød Ferrari, kan livet til en 17-åring være som en lek!

Kjøp filmen på DVD


Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
9½ Weeks (86)
About last night (86)
Aliens (86)
April Fool's Day (86)
Big Trouble (86)
Blue Velvet (86)Crocodile Dundee (86)
The Golden Child (86)
Highlander (86)
I gode og onde dager (86)
Iron Eagle (86)
Kappløp med tiden (86)

Karate Kid II (86)
Kjærlighet trenger ingen ord (86)
Manhunter (86)
Platoon (86)
Pretty in Pink (86)
Rosens Navn (86)
Skulk Med Stil (86)
Top Gun (86)
Uten Nåde (86)
Live Aid på DVD
Privacy Policy