Big Trouble på DVD

Big Trouble DVD Big Trouble
Big Trouble DVD
Gjør deg klar for BIG TROUBLE - Når Peter Falk ("Columbo" på tv) og Alan Arkin (The In-Laws) slår seg sammen igjen som et par originale forretningssvindlere. Beverly D'Angelo (American History X, Vegas Vacation) medvirker til den inspirerte galskapen i regissør John Cassavetes løsslupne farse. Problemene og moroa starter når forsikringsmannen Leonard Hoffman (Arkin) bestemmer seg for å sende sine tre sønner til Yale. For å få råd til det trekkes han inn i et sykt opplegg i regi av Steve Rickey (Falk) og hans sære kone Blanche (D'Angelo). Men planen om å innkassere en forsikringssum for død ved et "ulykkestilfelle" avspores av en rekke hysteriske morsomme, uforutsette vendinger. Kan disse umake medsammensvorne lykkes uten å brenne seg? Falk og Arkin gir lattermusklene en tøff økt etter hvert som de synker dypere og dypere i BIG TROUBLE!

Kjøp filmen på DVD


Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
9½ Weeks (86)
About last night (86)
Aliens (86)
April Fool's Day (86)
Big Trouble (86)
Blue Velvet (86)Crocodile Dundee (86)
The Golden Child (86)
Highlander (86)
I gode og onde dager (86)
Iron Eagle (86)
Kappløp med tiden (86)

Karate Kid II (86)
Kjærlighet trenger ingen ord (86)
Manhunter (86)
Platoon (86)
Pretty in Pink (86)
Rosens Navn (86)
Skulk Med Stil (86)
Top Gun (86)
Uten Nåde (86)
Live Aid på DVD
Privacy Policy