Kjærlighet trenger ingen ord på DVD

Kjærlighet trenger ingen ord DVD Kjærlighet trenger ingen ord
Children of a lesser God DVD
Som en av de mest kritikerroste filmene fra 1980-tallet, innhentet "Kjærlighet trenger ingen ord" hele fire Academy Award-nominasjoner og en Oscar for Beste Skuespillerinne (Marlee Matlin). Basert på Broadway-stykket med samme navn, forteller filmen den oppløftende kjærlighetshistorien om John Leeds (William Hurt), en idealistisk spesialundervisningslærer og en egenrådig, døv jente ved navn Sarah (Marlee Matlin). I begynnelsen oppfatter Leeds Sarah som en utfordrende og krevende elev, men etter hvert utvikler lærer/elev-forholdet seg til en kjærlighet så lidenskapelig at den bryter ned den hindrende tausheten som holder dem fra hverandre.

Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
9½ Weeks (86)
About last night (86)
Aliens (86)
April Fool's Day (86)
Big Trouble (86)
Blue Velvet (86)Crocodile Dundee (86)
The Golden Child (86)
Highlander (86)
I gode og onde dager (86)
Iron Eagle (86)
Kappløp med tiden (86)

Karate Kid II (86)
Kjærlighet trenger ingen ord (86)
Manhunter (86)
Platoon (86)
Pretty in Pink (86)
Rosens Navn (86)
Skulk Med Stil (86)
Top Gun (86)
Uten Nåde (86)
Live Aid på DVD
Privacy Policy