Highlander på DVD

Highlander DVD Highlander
Highlander DVD
På New Yorks gater kan man tro at han er en hvilken som helst trettiåring. Men han er Connor McLeod, en av De Udødelige: 450 år gammel og dømt til evig liv siden fødselen på det skotske høylandet i 1536. Det finnes bare en måte han kan drepes på - å få hodet avhogget av en annen udødelig. Plutselig rammes byen av en rekke groteske mord. Alle ofrene blir halshogget. Og morderen er en av MacLeods egne – den ondskapsfulle Kurgan. Gjennom å drepe andre av samme sort absorberer han deres egenskaper – noe som gir ham krefter så enorme at han skulle kunne regjere over verden. Men da må han også drepe MacLeod… en helt som aldri mister hodet.

Med: Sean Connery Christopher Lambert

Kjøp filmen på DVD


Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
9½ Weeks (86)
About last night (86)
Aliens (86)
April Fool's Day (86)
Big Trouble (86)
Blue Velvet (86)Crocodile Dundee (86)
The Golden Child (86)
Highlander (86)
I gode og onde dager (86)
Iron Eagle (86)
Kappløp med tiden (86)

Karate Kid II (86)
Kjærlighet trenger ingen ord (86)
Manhunter (86)
Platoon (86)
Pretty in Pink (86)
Rosens Navn (86)
Skulk Med Stil (86)
Top Gun (86)
Uten Nåde (86)
Live Aid på DVD
Privacy Policy