Uten Nåde på DVD

 Uten Nåde DVD Uten Nåde
No Mercy DVD
Richard Gere og Kim Basinger slår gnister i denne nervepirrende action-thrilleren full av lidenskap og død. Gere spiller Eddie Jilette, en tøff, kompromissløs purk, som har sverget å hevne sin makkers død. Dermed virker han seg inn i et brennende hett forhold til det eneste vitnet, morderens kjæreste. Basinger spiller den lidenskaplige sørstatsskjønnheten Michel som blir fanget i kampen mellom Gere og den grusomme storforbryteren Losado, mannen som eier henne. Jillettes hevntokt fører ham fra Chicagos gater til New Orléans livsfarlige underverden, hvor han bortfører Michel for å lokke Losado ut av skjul. Han og hans motvillige fange klarer å flykte ut i bayounen, den ufremkommelige sumpen. Mens forfølgerne kommer nærmere og faren stiger, vokser deres begjær etter hverandre. Når tiden er løpt ut og flaksen har tatt slutt, konfronterer Jillette Losado i et eksplosivt klimaks som er fullstendig… uten nåde.


Denne filmen kan også leies. Hos Brafilm kan du leie så mange filmer du vil i måneden for 279,-. I skrivende stund, kan du prøve ordningen gratis. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 80talls musikk, inkl. tributeband og band med 80tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 80tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 90tallet.no, hvis det passer bedre.
80tallets filmer:
9½ Weeks (86)
About last night (86)
Aliens (86)
April Fool's Day (86)
Big Trouble (86)
Blue Velvet (86)Crocodile Dundee (86)
The Golden Child (86)
Highlander (86)
I gode og onde dager (86)
Iron Eagle (86)
Kappløp med tiden (86)

Karate Kid II (86)
Kjærlighet trenger ingen ord (86)
Manhunter (86)
Platoon (86)
Pretty in Pink (86)
Rosens Navn (86)
Skulk Med Stil (86)
Top Gun (86)
Uten Nåde (86)
Live Aid på DVD
Privacy Policy